Mobillån som är öppet SÖNDAGAR


Det finns ett 20-tal Mobillån aktörer men bara ett fåtal som har öppet under lördag och söndag. >>>  Tipsa oss gärna om vilka.

Kommentarer

Anonym sa…
Överallt står det negativa saker om sms-lån. Sätter folk i skuldfällan, ock, osv.
På lika många ställen står det olika statistik på hur många som hamnar hos kronofogden. Har sett alla siffror upp till 10.000 st.
Idag läste jag dock Kronofogdens egan statistik-rapport vilken visade på ca 4000 obetalda sms-lån hos kronofogden. Det som dock aldrig näms är hur många av dessa 4000 som är antal personer eftersom en person som hamnar där troligen lånat överallt (ca 20 ställen) = bara 200 personer hos kronofogden. Sedan skulle det vara kul att veta hur många procent detta utgör av alla sms-lån som beviljats i landet från alla 20 sms-lån ställen?? Har någom sett statitik på hur många sms-lån som lånats ut?
För länge sedan, minst ett halvår sedan läste jag att Folkia lånat ut 35.000 st lån och då är det ETT ställe av TJUGO. Och det var som sagt länge sedan. Nog skulle jag tro att det lånats ut några hundra tusen lån, varav 200 personer av dessa alltså hamnat hos fogden.

Populära inlägg i den här bloggen

Ett nytt lån NU?